Logo

Svinebov i tomatris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Svinebov i tomatris

750 g svinebov

1 suppevisk

1 løg

hvedemel

salt og peber

3 spsk ukrydret svinefedt

3 fed hvidløg

¼ tsk basilikum

2 dl langkornede ris

2 ds flåede tomater

1 kop frosne ærter

*

Skær kødet fra benene og kom dem i en gryde med kogende vand, lad det koge op og skum.

Tilsæt suppevisk og løg og lad det koge i ¾-1 time.

Del kødet i store terninger og kom dem i en plasticpose sam­men med hvedemel, salt og peber.

Ryst godt og brun derpå kødet i svine­fedt.

Tilsæt knuste hvidløgsfed og basilikum og vend det hele godt.

Drys ris over og tilsæt tomaterne med væde samt 3½-4 dl siet suppe fra benene.

Læg låg over og lad retten snurre i ca. 1 time.

Kom en kop ærter i retten og smag om nødvendigt til med mere salt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 956 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?