Logo

Svinebov i tomatris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Svinebov i tomatris

750 g svinebov

1 suppevisk

1 løg

hvedemel

salt og peber

3 spsk ukrydret svinefedt

3 fed hvidløg

¼ tsk basilikum

2 dl langkornede ris

2 ds flåede tomater

1 kop frosne ærter

*

Skær kødet fra benene og kom dem i en gryde med kogende vand, lad det koge op og skum.

Tilsæt suppevisk og løg og lad det koge i ¾-1 time.

Del kødet i store terninger og kom dem i en plasticpose sam­men med hvedemel, salt og peber.

Ryst godt og brun derpå kødet i svine­fedt.

Tilsæt knuste hvidløgsfed og basilikum og vend det hele godt.

Drys ris over og tilsæt tomaterne med væde samt 3½-4 dl siet suppe fra benene.

Læg låg over og lad retten snurre i ca. 1 time.

Kom en kop ærter i retten og smag om nødvendigt til med mere salt.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 675 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BroccolipirogerPirogger stammer oprindeligt fra Rusland og er en dej, der rulles om for eksempel noget...
• Merian- og timiansmarineret svinemørbrad med tomatsalsaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Dansk burger med rødkålssalat - Det smager bare godt herDenne burgerversion er rigtig god, hvis du bedst kan lide klassiske danske retter. Du kan...
• Banan med brun rom, vanilje og sirupDessert hvor banerne bliver grillet og fyldt med sirup lavet af brun rom, farin og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!