Logo

Svinekæber i ølmarinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Svinekæber i ølmarinade

8 svinekæber
Marinade af:
2 fed finthakket hvidløg
½ hakket rødløg  
1 spsk olivenolie
1 spsk dijon sennep
1 spsk akaciehonning
2 kviste frisk timian
2 dl Finale fra Gourmetbryggeriet (eller en anden ale)
havsalt og friskkværnet sort peber
 
Fedthinden skæres fra svinekæberne og de koges i fem kvarter, afkøles og lægges i marinaden minimum en halv time og gerne et døgn.

Svinekæberne grilles og pensles med mere marinade undervejs når de vendes på grillen.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.121 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?