Logo

Svinekød i appelsin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g afpudset nakkefilet i strimler
salt og peber
1 spsk olie
2 løg
3–4 fed hvidløg
1 rød chili
½ vaniljestang
1 stykke hel kanel
2 laurbærblade
1 brev safran 01 g eller 1 tsk gurkemeje
2 dl vand
2 ubehandlede appelsiner
hakket frisk koriander
 
Krydr kødet med salt og peber, og brun det i en gryde i olien
Skær løgene i strimler, og svits dem i gryden med kødet
Pil hvidløgene og hak dem
Hak chilien – fjern eventuelt frøene først, de er stærkest
Kom hvidløg og chili i gryden sammen med krydderier og vand
Skær appelsinerne i både, fjern eventuelt kerner, og skær bådene med skræl i små stykker
(hvis appelsinerne har tyk skræl med en kraftig hvid hinde, så skæl dem først, ellers kan det give en bitter smag)
Kom appelsinerne i gryden, og bring det hele i kog
Læg låg på, og lad retten simre i cirka en 1 ½ - 2 timer til det hele er meget mørt.
Server retten med ris og drys med koriander eller persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.370 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her