Logo

Svinekam som vildsvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg svinekam uden svær med med lidt af fedtet tilbage
 
Lage:
1 fl. rødvin
5 knuste enebær
1 laurbærblad (knust)
5-6 knuste sorte peberkorn
salt
piskefløde
ribsgele
 
Bland lagen og kom den i en stor plastpose.
Heri lægges også kammen og posen lukkes.
Læg pose med kam i et fad/skål og sæt i køleskab mindst natten over.
Vend af og til.
Kødet tages op, tørres af og brunes i en bradepande i ovnen ca. 15 min. ved 225ºC.
Drys med salt.
Marinaden sies og hældes herefter ved kødet, der skal stege yderligere en times tid ved 200ºC. - Dryp ofte.
 

Sauce: Si skyen, kog ind med piskefløde tilsæt kulør og ribsgele.
Serveres med kogte kartofler, waldorfsalat og ribsgele/tyttebær.
 
Tips: Kan pgså serveres med nye kartofler og grønsager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.318 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her