Logo

Svinekoteletter i sursød sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Svinekoteletter i sursød sauce

 

Givet par pæredanske svinekoteletter et asiatisk twist med sursød sauce og kogte ris.

Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 20 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

2 svinekoteletter

1 rød peberfrugt

1 æble

200 g sukkerærter

½ spsk olie

salt og peber

 

Sauce:

2 dl vand

2 spsk af hver æblemost, æbleeddike, farin, ketchup, soja

1 spsk majsstivelse

1 tsk fintrevet ingefær

1 tsk knust hvidløg

Tilbehør: kogte ris

*

 

Rens peberfrugten og skær den i strimler.

Vask æblet og skær det i både uden kernehus.

Rens sukkerærterne.

Krydr koteletterne med salt og peber og brun dem på en pande med olie.

Skru ned og lad dem stege 3-4 min. på hver side.

Tag koteletterne af panden og hold dem varme.

Steg peberfrugterne på panden 3-5 min.

Tilsæt æbler og steg et par min.

Rør alle sauceingredienserne sammen og hæld dem på panden.

Kog det igennem, smag til med salt og peber og spæd evt. med lidt vand.

Læg koteletter og sukkerærter i saucen og lad det simre 1 min. Server med kogte ris.

 

TIPS: Tilsæt lidt finthakket frisk chili eller chiliflager, for at give saucen et ekstra "kick".

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.040 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Mette Frederiksen for en rigsret i Minksagen?

Effektiv reklame - klik her