Logo

Svinekoteletter med citron marinade og kikærtesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Onsdagssnegle ? måske til dessert, men koteletter som onsdagsmiddag

4 svinekoteletter uden fedtkant

2 spsk (oliven)olie

1 usprøjtet citron, saft og revet skal af

2 tsk frisk rosmarin, hakket

4 fed hvidløg, knust

2 ds kikærter, skyllede

1 rødløg, finhakket

120 g rucola

*

Mariner svinekoteletterne i halvdelen af olien, rosmarin, hvidløg, citronskræl, citronsaft, salt og peber i et par timer.

Tag koteletterne ud af marinaden, marinaden gemmes til senere.

Varm olien på en stor pande og steg koteletterne 3-4 min. på hver side, til de er gennemstegte.

Tag koteletterne af panden og hæld resten af marinaden på panden.

Tilsæt løg og lad det simre i 2-3 min.

Tilsæt en smule vand og lad det simre videre, til løgene er bløde.

Bland kikærter og løg sammen, smag til med salt og peber og tilsæt rucola.

Tips: Du kan bruge spinatblade i stedet for rucola.

Pr. portion: 494kcal/2068kJ Fedt: 22 g Kulhydrater: 31 g Protein: 37 g

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.155 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pizza bologneseDe fleste mennesker kender pizza bolognese og ved at den typisk laves med hakket oksekød,...
• Gratineret fiskefiletEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Risotto med rucola - 1 g fedtRisotto er en nem og lækker ret du både kan bruge til aftensmad eller let frokost. Server...
• PikeletsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os