Logo

Svinekoteletter med saltbagt selleri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Svinekoteletter med saltbagt selleri

Brug indirekte/direkte grillning

 

1 knoldselleri

2 kg groft køkkensalt

2 æggehvider

200 g smør

1 spsk fennikelfrø

1 spsk korianderfrø

1 lille bdt purløg

4 svinekoteletter a 250 g med ben, 2-3 cm tykke

½ dl olivenolie til stegning

havsalt og peber

 

Skræl sellerien og stil knolden i et fad med salt i bunden.

Bland salt og ægge­hvider og dæk sellerien helt med saltblandingen.

Stil fadet på grillen ved indirekte varme og bag det under låg i 1-1 ½ time.

Lad sellerien trække i 30 minutter.

Bland imens smør med knust fennikelfrø og kori­ander.

Hak purløg og bland det i smørret.

Pensl koteletterne med olivenolie.

Grill svinekoteletterne på en varm grill som direkte grillning, mens sellerien træk­ker, og krydr dem med salt og peber.

Slå toppen af selleriens saltlåg.

Server sellerien sammen med koteletterne og smørret.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.358 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?