Logo

Svinekoteletter med olivenfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Svinekoteletter med olivenfyld

 

Koteletterne får smag af hakkede oliven, hvidløg og rosmarin. Server dem med nye kartofler og sæsonens friske grønsager.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min. Stege/kogetid: 18 min.

 

#

2 tykke svinekoteletter

1 fed hvidløg

1 kvist rosmarin

6-8 sorte oliven

1 spsk olie

olie eller smør til stegning

1½ dl hvidvin eller bouillon

salt og peber

 

Tilbehør:

kartofler og grønsager

*

 

HAK hvidløg, rosmarinblade og oliven fint, og rør det sammen med olie, salt og peber.

 

SKÆR 3 dybe slidser ind i siden på hver kotelet, og stop fyldet deri.

 

KRYDR koteletterne med salt og peber, og brun dem på en varm pande med smør eller olie.

Skru ned til middel varme, og steg dem færdige i ca. 6 min. på hver side.

 

TAG koteletterne af panden, og hold dem varme.

Kog panden af med vin eller bouillon til sauce.

 

SERVER koteletterne med sauce, kartofler og grønsager.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 662 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Koteletter med parmesanpanade og broccolimosKoteletterne er paneret med en frisklavet rasp blandet med parmesanost og krydderurter
• Brændende kærlighed med svinekød og karrysmørDen populære livret er her i en ny version med blød kartoffelmos lavet med sødkartofler og...
• Koteletter med løgchutneyChutney er perfekt at servere sammen med svinekød, eftersom sødmen fra løgene bringer den...
• AzukibuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!