Logo

Svinemørbrad stegt med gedeost og salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ svinemørbrad
2 stk gedeost i olie
frisk salat
2 tsk dijon sennep
3 spsk vineddike
5 spsk olivenolie
Salt og peber
 
Varm olivenolie på en pande og brun mørbraden på alle sider.
Steg den i 10-12 minutter.
Krydr med salt og peber.
Tag kødet fra og hold det lunt i 5 minutter.
Skær kødet ud i to stykker og kom et stykke gedeost på hver.
Gratiner det under en varm grill i 2-3 minutter.
Rør sennep med eddike, salt og peber.
Kom olien i lidt efter lidt.
Vend med salaten og server til kødet med et godt brød.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.426 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken fridag er det bedst at undvære?





Effektiv reklame - klik her