Logo

Svinemørbrad stegt som vildt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 svinemørbrad, afpudsede
salt
peber

Lage:
1 flaske rødvin
5-8 knuste enebær
1 hakket løg

Sauce:
50 g smør el. olie
½ liter vand eller bouillon
majsmel til jævning
rødvin fra lagen
evt. fløde

Svinemørbradene gnides med salt og peber og lægges i rødvinslagen ½-1 døgn.
Tørres i køkkenrulle og brunes i fedtstoffet i en gryde, vædske tilsættes, steges videre ved svag varme, ca. ½ time.
Skyen sies fra, jævnes til med rødvin og evt. fløde.
Ved anretning skæres mørbraden lidt på skrå, lidt sauce hældes over.
Serveres med aspargeskartofler og rødbedesalat med ribs.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.211 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kylling i aspargesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æggekage med kartoffel og purløgHurtig aftensmad på under 20 minutter. Jo, det kan sagtens lade sig gøre. Du får her...
• Kødboller i tomatsauceNyd retten med friskkogt pasta eller kogte ris. Du kan også lægge kødboller og sauce i små...
• Jordbær-fragiliteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!