Logo

Svinemørbrad stegt som vildt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 svinemørbrad, afpudsede
salt
peber

Lage:
1 flaske rødvin
5-8 knuste enebær
1 hakket løg

Sauce:
50 g smør el. olie
½ liter vand eller bouillon
majsmel til jævning
rødvin fra lagen
evt. fløde

Svinemørbradene gnides med salt og peber og lægges i rødvinslagen ½-1 døgn.
Tørres i køkkenrulle og brunes i fedtstoffet i en gryde, vædske tilsættes, steges videre ved svag varme, ca. ½ time.
Skyen sies fra, jævnes til med rødvin og evt. fløde.
Ved anretning skæres mørbraden lidt på skrå, lidt sauce hældes over.
Serveres med aspargeskartofler og rødbedesalat med ribs.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.157 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?






Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her