Logo

Svinemørbrad, Hannes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g svinemørbrad
1 spsk smør
2 dl hvidvin
¼ hvidkål
1 porre
2 løg
½ selleri
2 gulerødder
2 æbler
10 svesker
10 cocktailpølser
16 skiver bacon

farsen:
500 g flæskesmåkød eller nakkekam (hakket)
2 æg
2 dl kaffefløde
60 g hvedemel
65 g revet løg
salt
peber
muskatnød

Grønsagerne snittes groft og sauteres kort.

Skær mørbraden halvt igennem på langs og giv den et ekstra snit ved yderkanterne, så den får form som en rektangel. Mørbraden krydres med salt og peber.

I et smurt ovnfast fad fordeles de snittede grønsager. Anbring mørbraden på urterne og påfør et pænt lag fars. Midt på farsen anrettes skiftevis æbler, svesker og cocktailpølser, og det hele dækkes med baconskiverne. Der hældes 2 dl hvidvin på grønsagerne og fadet sættes i en varm ovn ved 200 ° C, i ca. 50-60 minutter.

Anretning:
Servér retten i det ovnfaste fad. Kartofler eller groft brød passer godt til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.995 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?


Effektiv reklame - klik her