Logo

Svinemørbradgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 svinemørbrad
2 spsk smør
250 g løg
2 porrer
1 rød peberfrugt i tern
1 grøn peberfrugt i tern
2 laurbærblade
2 dl bouillon
2 dl fløde
500 g champignon
2 spsk smør
salt, peber, timian
 
Rens mørbraden for sener og skær dem i skiver og brun dem på panden.
Tag kødet op og brun løgene sammen med porrerne.
Hæld det hele i en ovnfast gryde og tilsæt rødvin og bouillon.
Peberfrugter, laurbær, salt og peber tilsættes, og fløden hældes ved.
Læg låg på og sæt det i ovnen ved 170ºC i 15 minutter.
Kom champignons på en tør pande og rist dem tørre, før olien tilsættes.
Efter 15 minutter i ovnen tilsættes champignon og gryderetten smages til. Kan jævnes med Maizena.
Serveres med ris og hovedsalat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.657 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her