Logo

Svinemørbradgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 svinemørbrad
2 spsk smør
250 g løg
2 porrer
1 rød peberfrugt i tern
1 grøn peberfrugt i tern
2 laurbærblade
2 dl bouillon
2 dl fløde
500 g champignon
2 spsk smør
salt, peber, timian
 
Rens mørbraden for sener og skær dem i skiver og brun dem på panden.
Tag kødet op og brun løgene sammen med porrerne.
Hæld det hele i en ovnfast gryde og tilsæt rødvin og bouillon.
Peberfrugter, laurbær, salt og peber tilsættes, og fløden hældes ved.
Læg låg på og sæt det i ovnen ved 170ºC i 15 minutter.
Kom champignons på en tør pande og rist dem tørre, før olien tilsættes.
Efter 15 minutter i ovnen tilsættes champignon og gryderetten smages til. Kan jævnes med Maizena.
Serveres med ris og hovedsalat.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.712 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Friturestegte kinarejerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Poulard med estragon og frisk spinatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grillet perlehønesalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Citrus- og melonsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os