Logo

Svinemørbradbøffer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 svinemørbrad, ca. 450 g
fedtstof efter eget valg - 10 g fx smør, margarine eller 2 tsk olie

Fjern sølvsenen, hvis den ikke er fjernet.
Skær svinemørbraden ud i 3 cm tykke skiver.
Dup bøfferne tørre med køkkenrulle.
Krydr bøfferne med salt og peber.
Varm fedtstoffet på en pande ved god varme - smør og margarine skal være gyldent, olie skal være varm.
Brun bøfferne 1 minut på hver side.
Skru ned til middel varme, og steg bøfferne færdige, 3-4 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.205 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?