Logo

Svitsede squash og hvidkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 spsk olie
1 hakket hvidløgsfed
7 ½ dl squash i skiver
1 l. fintsnittet hvidkål
1 mellemstort løg i skiver
1 tsk salt
1 tsk sukker
peber og sellerisalt
 
Varm olien op i en jerngryde eller på en sauterpande.
Tilsæt hvidløget, og tag det op igen, når det er brunt.
Kom grønsagerne i gryden og svits dem under omrøring i 2-3 minutter.
Tilsæt krydderierne, skru ned for varmen og fortsæt med at røre i 5-6 minutter, eller til grønsagerne er møre, men dog sprøde.
Vilde ris eller bulgur serveres til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.699 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her