Logo

Syltede sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Syltede sild

600 g rensede sild

1 spsk salt

½ spsk sukker

1 løg

1 laurbærblad

1 bdt persille

½ bdt dild

4 hele peberkorn

Tilbehør: kogte, persilledrysse­de kartofler, og Tomatsmør - se Tillæg

*

Tryk sildene godt af i køkkenrulle og gnid dem ud- og indvendigt med en blanding af salt og sukker.

Dæk dem til og lad dem stå i kø­leskabet i 24 timer.

Skyl sildene grundigt af under rindende vand.

Kog 1 l vand op med udskivet løg, laurbærblad, persille, dild og pe­berkorn og kom ½ l koldt vand i.

Læg sildene i den lunkne lage og bring det i kog.

Læg låg over og lad sildene koge sagte i 8 minutter.

Tag dem forsigtigt op i opvarmet fad - brug en hulske - og server dem straks med kogte kartofler og tomatsmør.

Madopskrift billede

Syltede sil kan også serveres på rugbrød med dild, løgringe og kapers som pynt.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.912 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her