Logo

T-bone steak

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
T-bone steak


# ingredienser

2 T-bone steaks a ca. 300 g (eller porterhouse steaks)
100 g smør (stue temperatur)
1 finthakket skalotteløg
hakkede krydderurter efter smag
saft fra 1 citron.

* Tilberedning
Smørret røres med saften, krydderurter og løg.
Brun kødet af på alle sider, til det har fået en god stegeskorpe.
Bages færdig i ovnen indtil blodet begynder at kunne ses ved benet.

eller

T-bone steak 2
* Tilberedning
Kødet ridses i kanten enkelte steder så det ikke krøller sammen, skal kunne ligge fladt.
Panden varmes op til den er gloende hed, uden fedtstof.
Kødstykkerne brunes på begge sider hurtigt, uden salt og krydderrier.
Derefter kommes smør på panden - varmes lidt til det er lysebrunt - 

kødet drysses med salt og peber, og steges i 3 min på hver side.

 
Serveres evt med bagte kartofler eller flûtes, grønsager, majs og ærter og dressing.



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 4.965 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her