Logo

Tatare krebinetter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
80 g tatare hvidløgsost
1 æg
1/2 dl mælk
1/2 spsk hvedemel
200 g magert hakket svinekød
200 g magert hakket kalvekød

Tatare hvidløgsost, æg, mælk, hvedemel, salt og peber røres til en jævn masse.
Kødet tilsættes og massen røres grundigt sammen.
Formes til 4 krebinetter.
Brunes på en varm pande (må ikke stege)
Krebinetterne pakkes ind i smurt folie og bages i en forvarmet ovn ca. 20 min. ved 250º.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 845 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fyldt svinemørbrad og Nøddemedalje med bærEn svinemørbrad bliver til festlig gæstemad, når den fyldes med svampe og svøbes i bacon....
• Pølse chowderKogte pølser smager efter manges mening bedst fra pølsevognen. Grillpølser kan du med...
• Gryde med medisterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Creme brulee - creme brulée - creme brüle: se Creme brûléeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!