Logo

Tarteletter med hønseragout

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Nyd en let og særdeles velsmagende ret: klassisk hønseragout i sprøde tarteletter

Nyd en let og særdeles velsmagende ret: klassisk hønseragout i sprøde tarteletter

 

2 hønsebrystfileter à 150 g (eller kyllingebryst)

5 dl hønsebouillon

1 laurbærblad

100 g champignoner

1 løg

100 g gulerødder

2 spsk smeltet smør

6 spsk hvidvin

1 dl piskefløde

4 tarteletter à 25 g

2 spsk jævningspulver til hvid sauce / Maizena

100 g dybfrosne ærter

salt og peber samt muskat

1-2 tsk citronsaft

4 spsk hakket persille

 

1. Hønsebrystfileter drysses med salt og peber.

Hønsebouillon koges op med 1 laurbærblad.

Hønsekødet lægges i og koges under låg ved middel varme i 15-18 minutter.

Hønsekødet stilles til side, og bouillonen hældes gennem en si.

 

2. Champignoner gøres i stand og skæres i skiver.

Løget hakkes fint.

Gulerødder skrælles og skæres i ½ cm store terninger.

Det hele svitses i en gryde i 2 spsk smeltet smør.

Kog af med 6 spsk hvidvin.

5 dl bouillon og 1 dl piskefløde hældes ved, og det hele koges i 5 minutter.

 

3. 4 tarteletter varmes op efter anvisningen på pakken.

Maizena røres i fonden, som koges op igen.

Skær kødet småt ud, hæld det i gryden sammen med ærter og varm det hele op. Smag til med salt, peber, muskat og citronsaft.

Hakket persille røres i.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.805 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her