Logo

Tafelspitz

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 1/2 kg okseculotte
2 liter oksebouillon
2 gulerødder i mindre stykker
1 porre delt i mindre stykker
1 løg i kvarte
2 delte fed hvidløg
10 hele peberkorn
 
Suppevisk:
porretop
et par kviste timian
5 stilke persille
1 laurbærblad
 
Peberrodscreme:
1 1/2 dl cremefraiche 18%
2 dl piskefløde
1 groftrevet æble
2 spsk revet peberrod
salt og peber
 
Kog kødet i bouillon tilsat urter, suppevisk og hele peberkorn i ca. 1 1/2
time, eller til det er mørt.
Pisk fløden til skum og bland den med cremefraiche.
Bland æblet i cremen sammen med peberrod og smag til med salt og peber.
Skær kødet i pæne skiver, før det serveres.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.233 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ungarsk risfadEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling, friske ærter og spidskålBrug evt. hellefisk eller anden fisk i stedet for kylling, hvis du får lyst. En nem og...
• Agerhøns i kålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblekage med crumbleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os