Logo

Tagliatelle med baconsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 skalotteløg
1 fed hvidløg
1 spsk olie
1 dåse hakkede tomater
4-5 forårsløg
1 spsk frisk eller
1 tsk tørret basilikum
150 g bacon i skiver
400 g tagliatelle (båndpasta)
3 spsk reven parmesanost
smør

Start med at svitse hakkede løg og knust hvidløg let i olie i en gryde, løgene skal ikke brunes.
Tilsæt derefter hakkede tomater, og kog saucen over svag varme uden låg i 6-8 minutter.
Skær så bacon i strimler, rist dem sprøde på en pande, og læg dem på fedtsugende papir.
Bland derefter halvdelen af baconstrimlerne, 2 spsk reven ost og rensede, snittede forårsløg i tomatsaucen, og smag til med salt, peber og basilikum.
Så koges pastaen efter pakningens anvisning, hæld vandet fra og ryst pastaen i lidt smør i den varme gryde.
Læg pastaen i et varmt fad, og hæld saucen over.
Drys til slut med bacon og reven ost.

Tips: For at gøre retten mere spændende at se på kan du evt. koge både hvid og grøn pasta (hver for sig) og hælde saucen i midten af fadet, når du serverer retten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.650 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her