Logo

Tandoori kalkunbryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kalkunbryst i passende stykker
Lage:
1 citron
hvidløgspulver eller hvidløg
½ liter yoghurt naturel
3 tsk salt
1 tsk paprika med top
1 tsk stødt ingefær med top (ground ginger)
2 tsk stødt koriander med top (Dhaniya)
¼ glas tandooripasta (3-4 spsk)
1 spsk tandoori masala
  
Kødstykkerne snittes dybt, gnides med citron, drysses med hvidløgspulver og lægges i lagen, som består af de ovenstående ingredienser inklusive resten af citronsaften og hvidløget.
Kødet stilles køligt i 8-48 timer.
Kødstykkerne tages op og anbringes i et smurt fad i et lag og steger i ovn
1-1.5 time ved 150ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.563 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her