Logo

Tandoori Kalkun

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Kalkunbryst i passende stykker

Lage:
1 citron
hvidløgspulver eller hvidløg
1/2 l. yoghurt naturel
3 tsk salt
1 tsk paprika med top
1 tsk stødt ingefær med top
2 tsk stødt koriander med top
1/4 glas tandoori pasta (3-4 spsk)
1 spsk tandoori masala

Kødstykkerne snittes dybt, gnides med citron, drysses med hvidløgspulver og lægges i lagen, som består af de ovenstående ingredienser inklusive resten af citronsaften og hvidløget.
Kødet stilles køligt i 8-48 timer.
Kødstykkerne tages op og anbringes i et smurt fad i et lag og steger i ovn 1-1.5 time ved 150ºC.
Serveres med ris og salat.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 845 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kyllingelever i cider- og sennepssauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Anjas salatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lammefilet bagt med foie gras og trøffelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KaffefromageFromager er kendt som kolde luftige desserter. Vi har disse og mange andre skønne fromage...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os