Logo

Tandoorikylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
900 g kylling skindfri
2 citroner
2 tsk salt
1 løg
4 fed hvidløg
1 stk ingefær ca 4 cm
2 stk cayennepeber grøn
3 tsk garam masala (Indisk krydderblanding)
2 tsk spidskommen 
1 spsk rød konditorfarve
 
Kyllingen deles op i serveringsstykker.
Hvert stykke snittes lidt på hver side.
Læg stykkerne på et fad og drys halvdelen af saltet og pres saften af den ene citron over.
Vend kyllingstykkene og hæld saften af den anden citronen og resten af saltet over.
Lad kyllingen trække i en halv time.
Marinade:
Mos til en jævn pasta: yoghurt, løg, hvidløg, ingefær, cajennepeber, garam masala og spidskommen.
Pensl kyllingen med konditorfarve og hæld marinaden samt resten af citron og konditorfarve over.
Rør godt om og dæk tæt til.
Sæt køligt i 8 timer. (maksimum 24 timer)
Forvarm ovnen til 275ºC.
Ta kyllingen op af marinaden og lad den løbe lidt af.
Læg den over i en bradepande som er dækket med alufolie.
Steges i ca 25 minutter eller til kødet er mørt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.099 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Skinke bagt - baked hamDenne ret med bagt glaseret skinke kan serveres varm, lun eller kold efter behov, og kan...
• Indisk gryderetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Squash, bagtEn lidt eksotisk ret med squash der både kan serveres til for eksempel kylling eller kan...
• SensommerblommerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!