Logo

Tatare krebinetter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
80 g tatare hvidløgsost
1 æg
1/2 dl mælk
1/2 spsk hvedemel
200 g magert hakket svinekød
200 g magert hakket kalvekød

Tatare hvidløgsost, æg, mælk, hvedemel, salt og peber røres til en jævn masse.
Kødet tilsættes og massen røres grundigt sammen.
Formes til 4 krebinetter.
Brunes på en varm pande (må ikke stege)
Krebinetterne pakkes ind i smurt folie og bages i en forvarmet ovn ca. 20 min. ved 250º.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 866 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tarteletter med hønseragoutNyd en let og særdeles velsmagende ret: klassisk hønseragout i sprøde tarteletter
• Krydret vintergryde med lammekødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hønsefrikassé med krebsehalerPå denne tid af året skal maden være let og forårsagtig. Ugens gæstemenu er hønsefrikassé...
• Friske citronpandekager med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!