Logo

Terrine med spinat og broccoli - mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

900 g frossen, optøet hel spinat
700 g broccoli
12 æg
1 liter mornaysauce
4 spsk finthakket løg
1 tsk revet muskatnød
2 tsk groft salt
friskkværnet peber

Mikroovn:
Fordel spinat og øvrige ingredienser i 3 fade (a ca 1 ½ liter).

Dæk fadene løst med plastfilm.
Et fad ad gangen i mikrobølgeovnen: ca 15 min. ved fuld effekt.
Hæld spinaten i en sigte - ad 3 gange - og pres den fri for vand.
Skær små broccolibuketter fra stilken.
Skær stilken i tynde skiver. Pisk æg og mornay sauce sammen. Tilsæt løg og krydderier.
Fordel halvdelen af spinaten i bunden af 2 smurte, ovnfaste forme (a 2 liter). Læg herpå broccoli i et jævnt lag.
Hæld æggeblaningen over grønsagerne og slut med resten af spinaten.
Bank formene let mod bordpladen og bag dem midt i ovnen.
Bagetid: Ca. 1 ½ time ved 175°C.

 

Stil terrinerne tildækket i køleskabet 12 - 24 timer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.148 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her