Logo

Terrine med spinat og broccoli - mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

900 g frossen, optøet hel spinat
700 g broccoli
12 æg
1 liter mornaysauce
4 spsk finthakket løg
1 tsk revet muskatnød
2 tsk groft salt
friskkværnet peber

Mikroovn:
Fordel spinat og øvrige ingredienser i 3 fade (a ca 1 1/2 liter).

Dæk fadene løst med plastfilm.
Et fad ad gangen i mikrobølgeovnen: ca 15 min. ved fuld effekt.
Hæld spinaten i en sigte - ad 3 gange - og pres den fri for vand.
Skær små broccolibuketter fra stilken.
Skær stilken i tynde skiver. Pisk æg og mornay sauce sammen. Tilsæt løg og krydderier.
Fordel halvdelen af spinaten i bunden af 2 smurte, ovnfaste forme (a 2 liter). Læg herpå broccoli i et jævnt lag.
Hæld æggeblaningen over grønsagerne og slut med resten af spinaten.
Bank formene let mod bordpladen og bag dem midt i ovnen.
Bagetid: Ca. 1 1/2 time ved 175°C.

 

Stil terrinerne tildækket i køleskabet 12 - 24 timer.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.459 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rødspættefileter med grønsager 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hakket oksekød med sur/sød sauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Skinkemignon med grønne bønner og timiansauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Red fruit jellyEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os