Logo

Thai kyllingebryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kyllingebryster eller kyllingestykker
3 snittede forårsløg
1 tsk hakket frisk ingefær
1 lille hakket rødløg
1 lille snittet chili
½ dl olivenolie
3 spsk soya
1 presset fed hvidløg
3 spsk riseddike eller sherryeddike
3 spsk sesamfrø
2 store .salatblade

Damp kyllingebrystet i en gryde med lidt vand og salt i ca. 10 minutter. Lad det køle af.
Rist sesamfrøene på en varm, tør pande, indtil de bliver gyldne.
Lad dem køle af og rør dem sammen med de øvrige ingredienser.
Anret kyllingebrystet på salaten, hæld soya-marinaden henover og server.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.988 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her