Logo

Thai kødboller med jordnøddesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

500 g hakket magert oksekød
Hvedemel til panering
Vegetabilsk olie til stegning
2 spsk hakket frisk koriander
 
Jordnøddesauce:
1 spsk rød karrypasta
2 spsk grovkornet jordnøddesmør
1 spsk sammenpresset brun farin
1 spsk citronsaft
3 dl kokosmælk
 
Rul det hakkede oksekød til små kødboller og ven dem i et tyndt lag hvedemel.
Friter kødbollerne, til de er gyldenbrune og gennemstegte.
Dryp af på fedtsugende papir.
 
Jordnøddesauce:

Fjern det meste af olien fra panden, men lad 1 spsk blive tilbage.
Tilsæt karrypasta og steg i 1 minut.
Tilsæt alle øvrige ingredienser, undtagen koriander og kog op.
Tilsæt kødbollerne og skru ned for blusset.
Lad retten simre i 5 minutter, til saucen begynder at jævne.
Drys koriander over retten og server.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.151 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Flæskestegs-sandwich med æbler og rødkålSandwichen er dejlig til frokost (ikke mindst dagen efter en våd julefrokost), men kan...
• Pighaj stegt med vinaigrette-kartoflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gratin med broccoli og blomkålServer denne dejlige grønne gratin som hovedret med lidt brød eller en salat eller brug...
• Chokoladeroulade med råmarine­rede jordbær og citronsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os