Logo

Sellerigryde med oksekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg oksekød med ben, mellemskært eller bov
30 g smør eller margarine
1-2 tsk salt
½ tsk peber
1 tsk kinesisk soya
½ l. vand
4-6 småløg
600 g kartofler
2-3 gulerødder
4 stilke blegselleri
1 tsk tørret basilikum
1 spsk hakket persille

Skær kødet i portionsstykker.
Brun dem i en stor gryde, fx. en jerngryde.
Tilsæt salt, peber og soya. Tilsæt vandet og lad det koge op.
Skum eventuelt overfladen ren. Læg låg på og lad kødet koge sagte i ca. 1 ½ time afhængig af, hvilket kødstykke det er, og hvor mørt kødet er.
Pil løgene og skræl kartofler og gulerødder.
Skær løg og kartofler i skiver og gulerødderne i mindre stykker.
Skær de rensede blegselleri i skiver på tværs.
Bland løg og de øvrige grønsager i gryden. Tilsæt basilikum.
Lad gryden koge videre ved svag varme i ca. en halv time eller til kød og
grønsager er møre. Smag til med salt.
Drys persille over den færdige ret og server.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.601 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her