
 
1 kg okseinderlår eller slag skåret i tynde strimler 
5 fed hakket hvidløg 
2 hakkede løg 
Olie 
½ liter oystersauce 
15 cl Stout 
15 cl fond eller vand 
1 bundt forårsløg skåret i forholdsvis tynde ringe 
250 gram skivede champignoner 
Lys soya 
Fiskesauce 
Sukker 
Store røde chilier (antal efter temperament) 
 
Olie varmes i en gryde eller wok. 
Hvidløget steges, til det antager lidt farve. 
Må ikke blive for mørkt! 
Løgene tilsættes og steger lidt med under omrøring. 
Kødet kommes i og brunes. 
Så tilsættes fond, Stout og oystersauce. 
Simrer i 10 minutter, hvorefter champignoner tilsættes. 
Simrer fem minutter mere, eller indtil kødet er nok. 
De fleste forårsløg kommes i, og retten smages til med sukker, fiskesauce og lys soja - og det skal være lys og ikke det, vi kommer i forårsrullerne! 
Start med tre spsk  af hver, og smag derefter til. 
Pyntes med de resterende forårsløg og chilier i tynde skiver og serveres naturligvis med jasmin eller basmatiris.
 
Her en thailandsk klassiker fra Bang Saen. Det mørke øl går glimrende i spænd med den mørke oystersauce.