Logo

Tigerrejer med ingefær og mango

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
20 kogte og pillede tigerrejer
1 moden mango
2 spsk olie
1 spsk finhakket hvidløg
6 fintsnittede forårsløg
2 spsk friskreven ingefærrod
2 spsk soyasauce
1 knsp. chilipulver

Skræl mangoen, fjern stenen og skær kødet i strimler.
Varm olie i wokken og svits hvidløg, forårsløg og ingefær i ca. 1 minut.
Tilsæt rejer, soyasauce og chilipulver og svits i ca. 1 minut eller til rejerne er gennemstegte.
Serveres med løse kogte ris.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.309 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?