Logo

Tigerrejer med tempuradej og dip

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g rå tigerrejer med skal
1 pk. Blue dragon tempura paneringsmix
5 dl fritureolie
 
Dip:
1 dl mango chutney ( sød eller hot)
¼ dl sojasauce
1 spsk citronsaft
1-2 tsk friskrevet ingefær
½ agurk
 
Rejerne pilles men lad halen blive siddende.
Tempuramixen tilberedes efter anvisningen.
Rejerne dyppes tørre og vendes i dejen.
Rejerne friteres i omgange indtil de er gyldne i en gryde med olie.
Tages op og afdryppes på køkkenrulle.

Dippen røres sammen og agurken skæres i tynde stave.
Rejer og agurk fordeles på et stort fad og dippen serveres til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.102 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her