Logo

Torsk, baconsvøbt med smørdampede grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her er en ret hvor torsken er piftet op med bacon. Hertil serveres der smørdampede grøntsager efter eget valg. Man kan også sagtens bruge kuller eller mørksej hvis man ikke er til torsk.

Smørdampede grønsager:
6 gulerødder
150 g sukkerærter
400 g små kartofler
1 dl vand
25 g smør
1 tsk salt

Baconsvøbt torsk:
500 g torskefilet
150 g bacon

 

Skræl gulerødderne, og skær dem i mundrette stykker.
Vask kartofler og sukkerærter grundigt.
Kom grønsagerne i en gryde med smør, salt og vand.
Læg låg på gryden.
Lad grønsagerne dampe ca. 15 min., til de er møre.
Krydr torskefilterne med peber, og vikl forsigtigt bacon omkring.
Varm en sliplet-pande, og steg torskefileterne i ca. 3 min. på hver side, til baconen er sprød.

Server torsken med smørdampede grønsager.

 

Tips: I stedet for torsk kan du anvende mørksej eller kuller.
Du kan frit vælge de grønsager, du ønsker.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.898 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?