Logo

Torsk i tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Torsk i tomat

600 g torskefileter

salt og friskkværnet peber

citronsaft

2 løg

smør eller margarine

2 ds flåede tomater

½ laurbærblad

½ tsk tørret salvie

klippet dild

Tilbehør: kogte kartofler, kinakål i Fransk marinade - se Tillæg

*

Drys fiskefileterne med salt og dryp med lidt citronsaft.

Lad dem ligge i 10 minutter.

Hak imens løgene og svits dem let i 2 spsk fedtstof.

Purér tomaterne med væde ned i gryden og tilsæt krydderierne.

Lad det snurre 5 minutter under låg, læg de halverede torskefileter i og damp dem møre i ovnen - 8-10 minutter under låg ved 225°C.

Drys ved serveringen med klippet dild og server kogte kartofler og salat til. 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 564 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lam i spidskål + Kirsebær-koldskålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Boller i karry med sprøde æbleterningerBoller i karry er livret for mange. Vi har vendt friske, sprøde æbleterninger i saucen...
• Mad med citrusNetop nu er det sæson for citrusfrugter. Brug dem både til mad og søde sager - de er...
• Kirsebærsuppe med kanelflødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os