Logo

Torsk med pesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-800 g Torskefilet
8-10 Soltørrede tomater
1-200 g Pinjekerner
1-200 g Parmasanost
1 dl Olivenolie
1-2 pk. Pasta ( med spinat)
4 Springløg til hver person
evt. nye gulerødder ca. 3 til hver pers.

Pesto:
Soltørrede tomater , pinjekerner, parmasanost og olivenolie kommes i en blender og blendes til en passende konsistens (ikke for flydende).
Torskefileten skylles og lægges i et ovnfast fad og pestoen smøres på i et tykt lag og kommes i en 200°C varm ovn i 15 min. (til pestoen er let gylden).
Imens koges springløgene i 1 min.
Og pastaen koges så den er klar samtidigt med fisken.
Serveres med pastaen i bunden, fisken ovenpå og springløg i kanten evt. også med nye gulerødder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.467 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her