Logo

Torsk med porrer i vinaigrette

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Torsk med porrer i vinaigrette

 

2 torskefileter

2 kogte æg

2 fintsnittede skalotteløg

3-4 dampede porrer

lidt hakket krydderurter fx. purløg, persille og dild

2 spsk vineddike

4-5 spsk olivenolie

salt og peber

 

Varm lidt olivenolie på en pande, og steg fisken 2 minutter på hver side.

Krydr med salt og peber.

Hak æggene, og kom dem i en skål med resten af ingredienserne.

Krydr med salt og peber.

Server til torsken evt. med et godt brød til.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 718 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Thai-karry med risEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydret kyllingeburger med karrydressingBurgeren er populær familie-mad, og heldigvis kan den serveres i utallige variationer. Her...
• Vinterkartofler på nye måderOm vinteren er kartoflerne store og melede og perfekte at bruge i mange forskellige varme...
• YmerdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os