Logo

Torskerogn og råkost med piccalilly

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Torskerogn og råkost med piccalilly

250 g Karolines Køkken kvark 1%
100 g finthakket piccalilly (sennepspickles)
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
3 groftrevne pastinakker (ca. 300 g)
6 groftrevne gulerødder (ca. 300 g)
1 dl hakket frisk persille
2 dåser torskerogn (a ca. 200 g)
2 spsk smør og olie
Pynt: persillekviste
Tilbehør:

240 g ristet rugbrød
citronbåde

Server efter torskerognen:
250 g frugt, fx mandarinbåde - så har I et helt aftensmåltid

Rør kvark, piccalilly, salt og peber sammen i en skål.

Vend pastinakker, gulerødder og persille i og stil råkosten tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.
Skær torskerognen i skiver.

Lad smør- og rapsolien blive gylden i en pande.

Steg torskerognsskiverne ca. 1 min. på hver side.

Server dem straks sammen med råkost, ristet rugbrød og citronbåde.

Tips: Den krydrede råkost smager også godt til en fiskefrikadelle af fx torsk og laks – eller til en stegt skinkemignon. En rest er dejlig til frokost næste dag. - Ikke fryseegnet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 728 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Grillede I juleaften?

Effektiv reklame - klik her