Logo

Torskerogn og råkost med piccalilly.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Torskerogn og råkost med piccalilly.

250 g kvark 1%

100 g finthakket piccalilly (sennepspickles)

1 tsk groft salt

friskkværnet peber

3 groftrevne pastinakker (ca. 300 g)

6 groftrevne gulerødder (ca. 300 g)

1 dl hakket frisk persille

2 dåser torskerogn (a ca. 200 g)

2 spsk smør og olie

Pynt: persillekviste

Tilbehør:

240 g ristet rugbrød

citronbåde

 

Server efter torskerognen

250 g frugt, fx mandarinbåde - så har I et helt aftensmåltid

 

Fryseegnet: Nej.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 837 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her