Logo

Torskerogn og råkost med piccalilly.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Torskerogn og råkost med piccalilly.

250 g kvark 1%

100 g finthakket piccalilly (sennepspickles)

1 tsk groft salt

friskkværnet peber

3 groftrevne pastinakker (ca. 300 g)

6 groftrevne gulerødder (ca. 300 g)

1 dl hakket frisk persille

2 dåser torskerogn (a ca. 200 g)

2 spsk smør og olie

Pynt: persillekviste

Tilbehør:

240 g ristet rugbrød

citronbåde

 

Server efter torskerognen

250 g frugt, fx mandarinbåde - så har I et helt aftensmåltid

 

Fryseegnet: Nej.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 489 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sushi, japanskHer kommer en opskrift på tre forskellige versioner af sushi nemlig inigiri, norimaki og...
• Røget berberiandebrystEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Helstegt dyrekølleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Figen-flambée En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!