Logo

Tortilla med kartofler og løg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
To couverter

2 fintsnittede løg
6 økologiske æg
1 dl fløde 13 %
4-6 skrabede kartofler
2 fed fintsnittede hvidløg
olivenolie

Varm olivenolie på en ovnfast pande og steg tynde skiver af kartofler indtil de bliver gyldne. Tilsæt løg og hvidløg. Rist det med i 2 minutter. Pisk æg med fløde, salt og peber. Hæld det henover og skru ned for blusset. Lad bunden sætte sig og kom panden i en varm ovn, 180ºC i ca. 12 - 15 minutter (har du ikke en ovnfast pande, så læg låg på og steg videre under svag varme ca. 15 minutter.) Server med ristet rugbrød, en frisk salat og evt. stærk dijon sennep til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 777 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kalkunfilet, bagt, med citron og timianNem ret i ovn med kalkunfilet, bagekartofler omviklet med kalkunbacon og cherrytomater....
• Stegte bekkasinerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kartoffelmos med selleri og porrer 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hele bagte ananas med granite og sprød ananasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os