Logo

Tortilla med kartofler og løg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
To couverter

2 fintsnittede løg
6 økologiske æg
1 dl fløde 13 %
4-6 skrabede kartofler
2 fed fintsnittede hvidløg
olivenolie

Varm olivenolie på en ovnfast pande og steg tynde skiver af kartofler indtil de bliver gyldne. Tilsæt løg og hvidløg. Rist det med i 2 minutter. Pisk æg med fløde, salt og peber. Hæld det henover og skru ned for blusset. Lad bunden sætte sig og kom panden i en varm ovn, 180ºC i ca. 12 - 15 minutter (har du ikke en ovnfast pande, så læg låg på og steg videre under svag varme ca. 15 minutter.) Server med ristet rugbrød, en frisk salat og evt. stærk dijon sennep til.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.087 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?