Logo

Tortilla med kartofler og løg 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1/4 kg røde kartofler, skåret i tynde skiver
4 store æg
1/2 tsk salt
2 spsk olivenolie
1 lille rødløg i tynde skiver
30 g rørt flødeost med purløg

Opvarm olien i en pande over middel varme, og svits kartoffelskover og løg, indtil kartoflerne er møre, i 8-10 minutter, under hyppig omrøring.

Pisk æg, flødeost og salt i en mellemstor skål.

Hæld dem overkartoffelblandingen på panden.

Skru varmen ned til svag-middel, og rør forsigtigt, indtil blandingen er stiv, ca. 5 minutter.

Servering:
Skær tortillaen i både. Servér den varm, eller sæt den i køleskabet til senere servering.

Tips: Servér denne enkle, indbydende ret til brunch eller en let middag, enten varm eller ved stuetemperatur.


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 625 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rosmarin kyllingEn nem og velsmagende ret med kyllingebryst. Vi har brugt abrikosmarmelade til glasering...
• Oksetykkam med svampe i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fiskeboller i karryEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Brombær med råcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os