Logo

Toscansk flæskesteg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 svinekam med svær (ca. 2 kg)
200 g smør
5 fed hvidløg
2 tsk tørret oregano
2 tsk tørret basilikum
2 tsk tørret timian
1 bdt frisk timian
salt og peber
 
Sværen skæres fra svinekammen.
Der skæres 3 snit i svinekammen på langs gerne dybt, men ikke igennem stegen.
Smør og tørrede krydderier blandes med hvidløgene.
Massen kommes i snittene og evt rest smøres på sværen sammen med salt og peber.
Sværen lægges på kammen og snøres med kødsnor.
Stegen sættes i ovnen ved 170ºC i ca 2 ½ time eller til stegen er mør.
Stegen kommes i køleskabet natten over.
Serveres med groft rugbrød og rødbeder.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.610 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grønne kyllingerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Salat med røget ørred + frokostforslagEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hornfisk i ovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Flødeis 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!