Logo

Traditionel islandsk fiske boller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor filet af hvid fisk, uden ben og skind
1 mellem løg
150 ml. hvedemel
50 ml. kartofelmel
1 ½ tsk salt
2 æg
mælk efter behov

Hak eller mal fiskefileten og løget, og bland i en skål.
Tilsæt de tørre ingredienser og bland godt.
Tilsæt æg og mælk efter behov.
Form små boller med to spiseskerer eller med hånden.
Steg i olie eller smør over svag varme til de er færdige.
Når fiske bollerne er næsten færdige kan man tilsætte 250 ml. vand, lad det koge op.
1 ½ spsk hvedemel blandes med 1 dl vand eller mælk og bland det til en lind pasta, hæld det i panden med 1 tsk fiske bouillon og 50 ml ketchup.
Rør godt og lad det koge ca 5 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.240 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her