Logo

Tuna a la Italia

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g pasta
en dåse tun
en dåse flåede eller hakkede tomater
250 ml. cremefraiche
oregano, salt, peber
 
Start med at sætte vand over til pasta og kog det efter anvisning på pakken. varm tunen i en gryde og tilsæt tomat og krydderier.
Fem min. før pastaen er færdig hældes cremefraiche i saucen og omrøres. varmes godt igennem og serveres straks sammen pastaen.
 
Tips: Man kan med fordel bruge dåser med hakkede tomater med basilikum og oregano eller hvidløg som er blandet i forvejen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.607 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her