Logo

Tuna a la Italia

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g pasta
en dåse tun
en dåse flåede eller hakkede tomater
250 ml. cremefraiche
oregano, salt, peber
 
Start med at sætte vand over til pasta og kog det efter anvisning på pakken. varm tunen i en gryde og tilsæt tomat og krydderier.
Fem min. før pastaen er færdig hældes cremefraiche i saucen og omrøres. varmes godt igennem og serveres straks sammen pastaen.
 
Tips: Man kan med fordel bruge dåser med hakkede tomater med basilikum og oregano eller hvidløg som er blandet i forvejen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 760 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lammekølle i kokotteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Braiseret svinekød med fiskesauceHer er opskriften på en asiatisk inspireret ret med svinekød, chili og fiskesauce. Server...
• Marokkansk lammegryde med tomatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kold fersken i ribssaftEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os