Logo

Tunfad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg almindelige kartofler
2 dåser tun i vand
1 pakke hytteost
1 chili ( efter smag og behag )
1 æg
Salt og peber evt barbecuekrydderi
 
Skræl kartoflerne og kog dem og lad dem herefter køle af.
Bland tun, æg, chili, hytteost, salt og peber i en skål og rør det sammen.
Skær kartoflerne i stykker og læg dem i et fad så bunden er dækket.
Læg blandingen i skålen i et lag der dækker kartoflerne og læg
derefter kartofler ovenpå blandingen osv til skålen er tom.
Bages i ovnen ved 200ºC i 30-45 minutter.
Serveres med groft brød eller flûte.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 583 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grydestegt nakkekam med gnocchiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Røget hellefisk tærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Helstegt kalkunbryst i gorgonzolasauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FigenmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os