Logo

Tunfisk tærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
200 g hvedemel
75-100 g smør
salt
lidt vand til at samle dejen

Fyld:
En god håndfuld revet ost
2 ds tun - én af dåserne kan erstattes af muslinger eller rejer
1 bægercerme fraiche 18% eller syrnet fløde 9%
estragon, timian, herbes de Provence eller lign.
salt og peber
sorte oliven

Dejen samles og stilles koldt ½ time
Rul dejen ud og beklæd en tærteform
Halvdelen af osten kommes i bunden af tærteformen
Tun, cremefraiche og krydderier piskes godt sammen - jo luftigere jo
bedre
Resten af osten blandes i og massen hældes op i tærtebunden
De sorte oliven kommes på.
Tærten bages ved 200°C i ca. 30 min


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.653 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Mette Frederiksen for en rigsret i Minksagen?

Effektiv reklame - klik her