Logo

Tunfisk tærte 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
200 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 tsk salt
150 g kvark
6 spsk olie
4 spsk letmælk

Fyld:
250 g broccoli
1 rød peberfrugt
150 g tunfisk
½ bdt dild
½ bægerkvark
½ dl letmælk
1 æg
salt og peber
125 g mager ost

Dejen røres sammen og lægges på en smurt bageform.
Dejen trykkes ud i fadet, prikkes med en gaffel og forbages
ved 200°C i ca. 10 minutter.
Imens forberedes fyldet.
Broccoli deles i buketter og dampes let.
Peberfrugten skæres i tern eller ringe. Dilden hakkes.
Kvark, mælk, æg, salt og peber piskes sammen.
Broccoli, peberfrugt, dild og afdryppet tun fordeles i den forbagte bund.
Kvarkmassen hældes over og reven ost drysses på.
Bages ved 200°C i ca. 30 minutter.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.520 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?



Effektiv reklame - klik her