Logo

Tungryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

175 g spaghetti
200 g tunfisk i vand
1 ½ dl friske champignon i skiver
½ tsk hvidløgspulver
2 spsk hakket dild
Salt
peber
5 dl letmælks yoghurt
30 g parmesan
½ dl letmælk
3 spsk tør hvidvin
1 dl revet grovbrød

Tænd ovnen på 175°C.
Tun, kogt spaghetti og champignon blandes.
Bland de øvrige ingredienser, undtagen brødet, til en jævn sauce. Saucen hældes over spaghetti-tun blandingen.
Bland det hele godt.
Hæld det hele i et ovnfast fad.
Drys brødkrummerne over.
Læg låg eller folie på og lad retten bage i 25 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.021 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her