Logo

Tungen på risskålen

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tungen på risskålen

1 løg

2 spsk smør eller margarine

1 spsk rosenpaprika

2 dl langkornede ris

1 lille pakke dybfrosne ærter

suppe og kogte svinetunger fra i forgårs.

1½ spsk koncentreret tomatpuré

10 pimentfyldte oliven

Tilbehør: groft brød, salat

*

Hak løget fint og lad det snurre i fedtstoffet.

Drys med rosenpaprika og rør godt.

Kom risen i gryden og vend det nogle minutter.

Tilsæt de dybfrosne ærter samt 3½ dl tungesuppe - eventuelt spædet med lidt vand.

Rør tomatpureen i og læg låg over gryden.

Lad det snurre sagte i 18-20 minutter.

Rør retten løs og tilsæt tungerne, der er skåret i små terninger, samt udskivede oliven.

Varm det forsigtigt op og server retten med groft brød og salat til.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 955 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her