Logo

Tunfyldte peberfrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Tunfyldte peberfrugter

 

Tunfisk fra dåse havner næsten altid i en salat. Prøv noget nyt, fyld solmodne peberfrugter med dette saftige fyld • Tunfisk i vand er meget sundere end tunfisk i olie.

Forberedelse i 30 min. Tilberedning 40-45 min. 4 Portioner

 

# Råvarer til Tunfyldte peberfrugter

4 røde peberfrugter

½ daggammelt hvidt brød

2 dåser tunfisk i vand a 195 g

1 løg

1 fed hvidløg

1 bundt persille

1 æg

salt og peber

¼ tsk cayennepeber

2 spsk friskpresset citronsaft

2 spsk rasp

1 spsk olie

1 spsk smør eller margarine

4 spsk bouillon

1 spsk tomatpuré

smør til fadet

 

* Fremgangsmåde:

1 Halver peberfrugterne på langs. Lad stilken sidde på. Fjern kernerne.

Udblød brødet i lunkent vand. Lad tunfisken dryppe af.

 

2 Kram vandet ud af brødet og bland med tunfisken.

Pil og hak løg og hvidløg fint.

Hak persillen fint og bland halvdelen med løg, hvidløg, æg, salt, peber, cayennepeber og citronsaft.

Bland massen med tunfisk og brød.

Sæt ovnen på 200 °C.

 

3 Drys peberfrugterne indvendig med salt og peber.

Fyld dem med tunfiskefyldet.

Bland resten af persillen, rasp, olie og smør som det beskrives under Tips & råd.

 

4 Smør et ovnfast fad med fedt- stof og læg peberfrugterne i. Bland bouillon med tomatpure og dryp over peberfrugterne. Dæk med aluminiumsfolie og stil ind i ovnen i 30 min. Fjern aluminiumsfolien og skru op til 250°. Bag peberfrugterne yderligere 10-15 min.

 

Tips & råd

 

Tunfyldte peberfrugter

Findel brød og tunfisk omhyggeligt så fyldet bindes godt sammen.

Anvend en gaffel og del begge ingredienserne i små bidder.

 

Tunfyldte peberfrugter

Bland resten af persillen, rasp, olie og smør. Smuldr blandingen som et låg over hver peberfrugt.

 

PR. PORTION: Energi: Kcal 306 = kJ 1285

Kulhydrat 23 g Protein 31 g Fedt 10 g (29%) Fibre 4 g

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 465 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blomkålssauté med AmchoorHer er en spændende opskrift på indisk inspireret blomkålssauté, der for eksempel kan...
• Piement d'EspelettePiment d'Espelette er et chilikrydderi fra den lille baskiske by Espelette. De små røde...
• amchoorAmchoor, også kaldet mangopulver, er et frugtagtig krydderipulver lavet af tørret umoden...
• Nyt designEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Boller, bagt uden gærHjemmebagte boller smager bare bedst, især lune fra ovnen med smør og syltetøj. disse er...
• Kong Frederiks livretDette er den originale opskrift på Kong Frederiks livret. I Sønderborg; Kong Fiddes...
• Tunsalat med bønnerEn lækker salat, der kan serveres både som frokost og hovedret. Tunsalat med Bønner er et...
• - NytårsmenuEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os