Logo

Tunfrikadeller med rissalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tunfrikadeller med rissalat

Fars:

4 ds tun i olie (drænet)
1 lille finhakket løg
1 sammenpisket æg
3 spsk hvedemel
¼ tsk cayennepeber
1 tsk spidskommen,
2 spsk soja sauce

olie til at stege i

Rissalat:
4 dl ris
6 dl vand
1 tsk salt

Fyld: 1 ds majskerner (drænet),
1 bdt forårsløg,
1 dl hakkede soltørrede tomater i marinade (drænet).

Marinade:
1 spsk hvidvinseddike,
1 spsk vand

4 spsk. olie
1 tsk akaciehonning
½ spsk. dijonsennep
2 fed finhakket hvidløg
salt og peber.

Tilbehør: Sød chilisauce.

Kom tun i en skål og findel/mos med en gaffel.

Bland med de øvrige ingredienser med tun til en ensartet fars.

Lad det trække for en kort stund i køleskabet.
Kog ris efter anvisningen på emballagen.

Fyld: Rens forårsløg og snit fint.

Marinade: Rør ingredienserne sammen og vend med de nykogte ris.

Lad ris dampe lidt af, inden fyldet vendes i.

Form tunfarsen til frikadeller med en spiseske.

Steges i olie på en varm pande 3-4 min. på hver side.
--

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.103 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?