Logo

Tvebaksbudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
8-10 tvebakker
7 ½ dl mælk
2 æg
2 store spsk ris
Citrondråber
Sukker og salt
Fedtstof til formen
Tilbehør: Frugtsauce
 
Opblød tvebakkerne i mælken og bland med alle øvrige ingredienser.
Smør formen og kom dejen i.
Bag buddingen i ovnen i vandbad ved 225°C i 30 min.
Vend buddingen ud af formen og spis med frugt­sauce.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.163 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?